Haku saarnoista:
 
Etusivu
Puhujat
Saarna.net
Seurakunnat
Saarna.net Info
Heräjä sinä, joka nukut (14.02.)
Käy lukemassa artikkeleista käyttäjämme lähettämä suomeksi käännetty vanha Charles Wesleyn saarna:

Heräjä sinä joka nukut
Ilon ja siunauksen vuotta 2012 (03.01.)
Siunattua joulua! (20.12.)
Lomakausi on ohi... (02.08.)
Muistathan myös...
Linkkejä
Haluatko auttaa Saarna.nettiä?
Lähetä saarnasi saarna.nettiin!
Suosituimmat saarnat
Tilastotietoja

Palautelomake
 

Haluatko auttaa Saarna.nettiä? (08.02.2005 13:46)
Jos koet että Saarna.net on ollut hyödyllinen sivusto ja haluat olla mukana näyssämme evankeliumin levittämiseksi internetin kautta, olemme listanneet muutamia tapoja osallistua.

 1. Esirukous

  Rukoile sivuston, sivustolla kävijöiden, saarnojen kuuntelijoiden ja sivuston ylläpitäjien puolesta. Rukoile, että nämä saarnat saisivat olla monille siunaukseksi ja että ihmiset löytäisivät näille sivuille.

 2. Sivuston linkittäminen

  Jos sinulla tai organisaatiollasi on nettisivut, voit lisätä niille linkin saarna.nettiin. Tällä tavoin voit olla vaikuttamassa, että monet ihmiset löytävät sivuille.

 3. Levitä sanaa

  Ystäväsi eivät välttämättä vielä tiedä, että saarnoja voi ladata maksutta internetistä. Mikset kertoisi heille?

 4. CD-levyjen jakaminen

  Voit kopioida hyväksi havaitsemiasi saarnoja CD-levyille ja jakaa niitä ilmaiseksi ystävillesi ja olla tällä tavalla jakamassa saarnoja eteenpäin. Voit polttaa CD:itä myös audio-muotoon, jolloin CD:tä voi kuunnella myös tavallisella CD-soittimella. Muista kuitenkin, että sinulla on lupa jakaa saarna.netin saarnoja vain ilmaiseksi, et saa myydä CD-levyjä edes omakustannushintaan.

 5. Saarnojen kuvauksien täydentäminen

  Saarna.netin ylläpidon resurssit ovat hyvin rajalliset, ja sen vuoksi läheskään kaikkiin saarnoihin ei voida kirjoittaa kuvauksia. Sivuston käyttäjät kuitenkin löytäisivät sitä helpommin etsimänsä kaltaisia saarnoja, jos saarnoihin olisi kirjoitettu lyhyt kuvaus saarnan sisällöstä. Jos haluat kirjoittaa kuvauksia saarnoihin, voit toimittaa kuvauksia sähköpostitse tai palautelomakkeella ylläpidolle. Sopiva kuvauksen pituus on 2-5 lausetta, ja lisäksi olisi hyvä jos viitteet saarnan keskeisimpiin Raamatunkohtiin olisi kuvauksessa. Kerro myös saarnan id (numero saarnasivun osoiterivillä), jotta tiedämme mihin saarnaan kuvaus pitää liittää.

 6. Auta meitä verkostoitumaan

  Etsimme uusia seurakuntia, joiden kanssa voisimme tehdä yhteistyötä. Jos olet jonkun seurakunnan pastori, pappi, tms, ja seurakuntasi haluaisi olla jakamassa evankeliumia internetin välityksellä, ota yhteyttä sivustomme ylläpitoon.

 7. Suosi sponsoreitamme

  Saarna.netin pitäminen maksaa rahaa. Ostamalla sivustomme kautta mainostajiemme tuotteita olet samalla tukemassa meidän työtämme rahallisesti. Samalla saat tietysti itsellesi hyödyllisiä ja mukavia tuotteita. Yritykset voivat myös ostaa sivustoltamme mainostilaa. Ota yhteyttä ylläpitoon, jos olet kiinnostunut mainostamaan sivuillamme.

 8. Muita tapoja

  Jos keksit jonkun muun tavan auttaa, ota yhteyttä!

 
 

  

Sivuilla on 3637 saarnaa, joita on ladattu 2619501 kertaa.
Sivujen toteutus: Multiversum Oy